اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که اوقات فراغت خود را با قلیان و تنباکو در جمع دوستان سپری می کنید ، یا در ذهن خود سوالی دادید مبنی بر اینکه تنباکوی میوه ای چگونه ساخته می شود بهتر است که این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.
همانطور که در مقالات گذشته نوشتیم ریشه ساخت تنباکوی میوه ای و تنباکوی معسل به کشورهای عربی برمیگردد. زمانی که آنها برای کاهش دادن تلخی طعم تنباکو و افزودن طعم های جدید به آن، با افزودن تعدادی افزودنی و اسانس و سایر مواد مختلف، ترکیبات جذابتری را تولید نمودند.
ساختار کلی بیشتر تنباکوهای میوه ای از سه ماده تشکیل شده است : تنباکو یا توتون خالص ، روغن گلیسیرین ، اسانس های مختلف.
فرایند ساخت تنباکوی میوه ای
فرآیند کلی ساخت نیز به این صورت است که ابتدا تنباکو را در طی فرایندی خرد نموده. سپس پس از شستشو و خشک نمودن تنباکو آنها را آماده اضافه کردن سایر مواد می کنند. در مرحله بعدی روغن های گلیسیرین درجه یک را به میزان لازم به تنباکو ها اضافه می کنند. راز تنباکوی خوب در میزان استراحت و نفوذ گلیسیرین در تنباکو است. هرچقدر که میزان خواب بیشتر باشد بافت تنباکو نرمتر و کیفیت آن بهتر خواهد شد. در مرحله آخر با اضافه کردن اسانس های مختلف و ترکیب آنها با هم ، طعم های مختلفی از تنباکو تولید می شود.
فرایند اضافه کردن طعم ها و ترکیب اسانس های مختلف کاری بسیار پیچیده است. راز بسیاری از تنباکو هایی که امروزه بین علاقمندان عنوان تنباکوی خوب شناخته می شود در همین ترکیب آسانس آنهاست. همین موضوع است که باعث میشود بسیاری از مصرف کنندگان این محصول، به برخی از طعم های تنباکوی میوه ای، طعم سبک، طعم سنگین ، طعم شیرین و عبارات این چنین را نسبت به می دهند.
بسته بندی
در مرحله آخر تنباکوی میوه ای را در بسته بندی های بهداشتی بسته بندی نموده و بر اساس میزان مصرف در وزن های مختلف به بازار ارائه می کنند. برای اطلاع از طعم های تنباکوی میوه ای الحسام میتوانید این صفحه را مطالعه کنید.